In Beweging

...maar bewegen gaat niet altijd even makkelijk. In dat geval kan de oefentherapeut hulp bieden.

About me: Jolijn 

In 2012 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar, waarna ik de post-HBO opleiding Kinderoefentherapie heb gevolgd. Tevens heb ik mij verder gespecialiseerd in de Slaapoefentherapie en Slaapoefentherapie bij Kinderen. Met veel plezier leer ik kinderen en volwassenen beter bewegen en slapen. 

Er is niets mooier dan te zien dat mensen, met hun eigen inzet en coaching van mij, hun eigen coach worden in hun houding en beweging en hierdoor klachten verminderen en voorkomen in de toekomst of weer beter kunnen slapen. En dan het enthousiasme van de kinderen niet te vergeten! Vol trots laten ze aan het einde van de kinderoefentherapie zien hoe leesbaar ze kunnen schrijven of hoe goed ze kunnen fietsten / koprollen /gymmen.

Ik ben aangesloten bij:

Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten 
Kwaliteitsregister Paramedici
en lid van de VvOCM en het Platform Kinderoefentherapie.

Praktijklocatie

Evenaar 16, 7891 CE Klazienaveen

De praktijk In Beweging is gevestigd aan de Evenaar 16 in Klazienaveen. Op dit adres bevindt zich tevens Fysix fysiotherapie. Hierdoor is er een mooie samenwerking tussen oefentherapie Cesar en fysiotherapie en kunnen wij er voor zorgen dat u als patiënt beter leert bewegen, beter kunt leren slapen en beter in balans bent. 

T​evens ben ik werkzaam op basisscholen om kinderen te helpen die motorische moeilijkheden ondervinden. 
Indien uw kind op een basisschool zit waar ik nog niet werkzaam ben, neem dan contact op met de Intern Begeleider of Directeur van de school en vraag hen contact op te nemen met mij. U kunt ze ook verwijzen naar mijn website en het  tablad scholen.

Adres

Evenaar 16,7891 CE Klazienaveen

Mobiel

06 25 25 66 10

Email

info@inbw.nl

Foto's ©Platform kinderoefentherapie